6944475901 6971857778 Φυσικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς από το Θιβέτ tiandehellascyprus@gmail.com
hero image


Γίνε συνεργάτης tianDe και κάνε όλα τα όνειρα σου πραγματικότητα!

 

Συμπληρώστε εδώ την φόρμα εγγραφής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email .

 


Μπροστά σας είναι μία επιχειρηματική ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο. 

Εγγραφείτε σήμερα στην tianDe και αποκτήστε τα ακόλουθα προνόμια :
- Αγοράστε τα προϊόντα tianDe με έκπτωση 35 % από την τιμή του καταλόγου για προσωπική χρήση. Η έκπτωση είναι μόνιμη, με μόνη προϋπόθεση να γίνει μία αγορά σε διάστημα τεσσάρων μηνών.
- Για να πουλήσετε τα προϊόντα tianDe στην τιμή καταλόγου δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για εσάς πότε και πόσο θα εργαστείτε. Αλλά όπως σε κάθε επιχείρηση, ο μεγαλύτερος κύκλος εργασιών οδηγεί σε μεγαλύτερο κέρδος.
- Προσελκύστε νέους συμβούλους και δημιουργήστε το δικό σας δίκτυο, από το οποίο θα κερδίζετε από 5% έως 37% επιπλέον μπόνους – ανάλογα με τις μηνιαίες πωλήσεις.
- Έχετε μία πραγματική ευκαιρία να είστε από τους πρώτους εκπροσώπους της εταιρείας στην περιοχή σας και να προσελκύσετε εύκολα νέους εκπροσώπους (φίλους, γνωστούς, κομμωτήρια, μασάζ ..κλπ.)
- Δημιουργήστε το δικό σας δίκτυο διανομής και κερδίστε το ποσοστό από τις πωλήσεις του.
- Επιπλέον υπάρχουν και άλλα κίνητρα για να δραστηριοποιηθεί κανείς στην εταιρεία, με τη μορφή χρηματικών αμοιβών, ταξιδιών, απόκτηση αυτοκινήτου, κληρώσεις για δώρα.
- Επιλέγοντας να εργαστείτε στην ομάδα της tianDe, βρίσκεστε σε μία ήδη καθιερωμένη διεθνή εταιρεία, θα συνεργαστείτε με νέους και δραστήριους ανθρώπους και θα προσφέρετε προϊόντα που πωλούνται εύκολα αφού δοκιμαστούν από πελάτες.
- Θα σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία όπως :
Κατάλογο, marketing plan, δικό σας ηλεκτρονικό γραφείο (online office), εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενημερωτικά webinar, παρουσιάσεις και πολλά άλλα για να ξεκινήσετε. Εάν θέλετε να εξελιχθείτε σε ηγέτη πωλήσεων, θα μπορείτε να συμμετέχετε σε εταιρική εκπαίδευση.

 

Για να δειτε το Makreting Plan (πατήστε εδώ) 
Για να δείτε την Παρουσίαση Κερδών (πατήστε εδώ)